La Generalitat atorga més de 146.000 euros en subvencions a sis clubs santcugatencs

Junior,Patí Hoquei, UESC, Club Esgrima Sant Cugat, el Volei Sant Cugat i el Patí Hoquei rebran aquesta ajuda econòmica


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà una de les entitats beneficiàries / Foto: Mireia Norberto

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà una de les entitats beneficiàries / Foto: Mireia Norberto

La Generalitat ha atorgat 146.248 euros a sis clubs de Sant Cugat per a l'organització i participació en activitats esportives federades corresponents a la temporada 2021-2022. El DSV- Club Voleibol Sant Cugat (67.856 euros), el Club Junior (38.318 euros), el Club Rugby Sant Cugat (21.850 euros), el Patí Hoquei Club Sant Cugat (12.206 euros), la Unió Esportiva Sant Cugat de tenis taula (3.656 euros) i el Club d'Esgrima Sant Cugat (2.362 euros) són els clubs que rebran aquestes subvencions.

La resolució indica que la quantitat que es repartirà entre els clubs catalans és de gairebé tres milions d'euros, quatre vegades més que l'any passat. L'import es dividirà entre els equips catalans amb femenins que participen en les màximes i les segones categories estatals, els conjunts que disputin competicions internacionals oficials, els que han ascendit a categories estatals i els que han obtingut resultats rellevants en elles.

Protagonisme de l'esport femení santcugatenc

Dels 146.248 euros que es repartiran a la ciutat, 132.648 aniran destinats a equips femenins. Això és conseqüència de l'alt nivell que hi ha en els conjunts de dones de Sant Cugat, que compta amb els sis clubs beneficiaris a les màximes categories dels seus respectius esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.