SantCugatCreix ho té tot a punt per al debat 'L'esport en primer pla'

L'associació esportriva durà a terme l'únic debat en matèria d'esports al municipi el pròxim dilluns 8 de maig


  • Comparteix:

Imatge SantCugatCreix pel debat 'l'esport en primer-pla' / Foto: SantCugatCreix

Imatge SantCugatCreix pel debat 'l'esport en primer-pla' / Foto: SantCugatCreix

L'associació SantCugatCreix, formada per sis clubs de la ciutat, organitza l'únic debat electoral en matèria d'esports al municipi el pròxim dilluns 8 de maig a les 20 hores, al Sant Cugat Hotel. L'objectiu d'aquest debat temàtic és conèixer el programa esportiu de les formacions polítiques de cara a les eleccions del 28 de maig.

En el debat anomenat 'L'esport en primer pla' hi participaran 12 partits polítics: Eloi Rovira de Junts per Sant Cugat, Esther Madrona d'ERC, Antonio Gregorio PSC, Aldo Ciprian de Ciutadans, Lourdes Llorente de la CUP, Alfredo Bergua PP, Américo Ologaray d'En Comú Podem, Joan Soler PDeCAT, Giuseppina Cariola d'Independents, Jordi Ysamat de Convergents, Silvia Tusell de Valents i per últim, Lluís Fernández-Alà de Front Nacional de Catalunya.

A l'acte ja s'han inscrit una vintena de representants de clubs esportius i entitats de la ciutat. A més, tots aquells que ho desitgin podran fer preguntes als diferents participants en el debat a través d'un formulari que s'ha enviat a clubs i entitats. El debat el presentarà i moderarà el cap de Comunicació de SantCugatCreix, Àlex López Puig, amb una duració estimada d'una hora i mitja.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.