Torna la cursa solidària contra el càncer Metres de Vida

La iniciativa, organitzada per l'AECC i Teampartners, tindrà lloc a Sant Cugat 10 de juny


  • Comparteix:

Foto de la família de l'organització / Foto: Metres de Vida

Foto de la família de l'organització / Foto: Metres de Vida

La cursa solidària Metres de Vida torna a Sant Cugat tres anys després. La iniciativa, organitzada per la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i Teampartners, tindrà lloc el 10 de juny a les 19 h. És la tercera edició d'aquesta proposta, que destinarà tots els beneficis a l'AECC.

La proposta inclou tres curses, que començaran a l'entorn del parc de Can Vernet, on es podran recollir els dorsals des de les 10 h:
  • Cursa Kids: d'1 quilòmetre, per a infants nascuts entre 2009 i 2016. Començarà a les 19 h i té un preu d'inscripció de 10 euros (+0,45 euros de despeses de gestió).
  • Caminada urbana familiar: de 3 quilòmetres, que començarà a les 19.30 h. El preu d'inscripció és de 15 euros (+0,45 euros de despeses de gestió).
  • Cursa de 7 quilòmetres: començarà a les 19.30 h. El preu d'inscripció és de 10 euros (+0,45 euros de despeses de gestió).

  • A les 20.30 h es lliuraran els premis als guanyadors de la cursa de set quilòmetres.

    Com a part de la cursa, el Claustre del Monestir acull dijous vinent a les 18.30 h la xerrada 'Parlem sobre el càncer de pròstata', a càrrec de Joan Morote, coordinador de la Unitat Docent i cap del Grup de Recerca en Urologia de l'hospital Vall d'Hebron i Catedràtic d'Urologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.