400 participants lluiten contra el càncer en la cursa solidària 'Metres de Vida'

El santcugatenc Pepe Díaz guanya la cursa de 7 quilòmetres


  • Comparteix:

El podi de la cursa solidària de 7 quilòmetres 'Metres de Vida' / Foto: Cugat Mèdia

El podi de la cursa solidària de 7 quilòmetres 'Metres de Vida' / Foto: Cugat Mèdia

Èxit total de Sant Cugat, un any més, en la lluita contra el càncer. La tercera edició de la cursa 'Metres de vida', organitzada per l'AECC Sant Cugat i Teampartners, ha comptat amb la presència de 400 participants aquest dissabte. La prova ha estat apadrinada per l'atleta Valentí Maçana, qui ha ressaltat la importància de l'esport com a lluita preventiva contra el càncer. El corredor santcugatenc Pepe Díaz ha guanyat la cursa de 7 quilòmetres i ha agraït que gràcies a iniciatives com aquesta es puguin recaptar diners i ajudar a la causa.

L'organitzador de la cursa solidària, Xavier Requeno, ha destacat la presència de més patrocinadors en aquesta tercera edició i s'ha mostrat molt satisfet amb el format de la cursa solidària, ja que "encaixa molt bé a Sant Cugat". La prova d'enguany s'ha disputat en diverses modalitats. Una d'un quilòmetre per als més petits, una de set quilòmetres en format cursa i una caminada urbana de tres quilòmetres. Com a novetat, el darrer quilòmetre de la prova s'ha realitzat en el parc de Can Vernet, combinant la cursa així, entre circuit urbà i cross.






Xavier Requeno

La cursa solidària té un format que encaixa molt a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.