Tot a punt per a l'11a Festa de l'Esport per la Infància de la Penya Blaugrana

Es tracta d'una iniciativa que va més enllà del futbol, oberta a totes les entitats i ciutadania


  • Comparteix:

Sílvia Lleonart, Francesc Carol, Josep Maria Félez i Siscu Robert / Foto: Cugat Mèdia

Sílvia Lleonart, Francesc Carol, Josep Maria Félez i Siscu Robert / Foto: Cugat Mèdia

La ZEM de Can Magí acull aquest diumenge l'11a Festa de l'Esport per la Infància, una iniciativa organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat. El futbol hi tindrà un protagonisme destacat, amb un torneig de futbol 7 on hi participaran 16 equips de set escoles de la ciutat. Ara bé, la trobada també ha de servir per potenciar el multiesport i, de fet, les entitats socials i esportives de la ciutat estan convidades a participar-hi. Així, enguany hi haurà tallers i activitats a càrrec del Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

Amb motiu de l'esdeveniment, es farà un sorteig entre els assistents de tres pilotes de futbol i d'una samarreta de la selecció catalana.

El regidor d'Esports en funcions, Francesc Carol, ha celebrat que la festa vagi de la mà de l'objectiu que s'ha marcat aquest mandat, el multiesport. "Estic encantat que es refermi la base de la regidoria i que ningú quedi allunyat de la pràctica esportiva", ha dit a la presentació del cartell, aquest dimarts a la seu social de la Penya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.