La Universae Mitja Sant Cugat escampa la passió pel running amb més de 1.500 corredors

Pepe Díaz i Claudia Bigas guanyen la cursa amb molta autoritat


  • Comparteix:

Els carrers de Sant Cugat han estat aquest diumenge testimonis de la passió per l'atletisme de fons. La Universae Mitja Sant Cugat ha aplegat més de 1.500 participants en les tres distàncies de recorregut: 5, 10 i 21 quilòmetres. Un traçat urbà que ha recorregut la ciutat d'est a oest, des del Monestir fins a Mira-sol, passant per la Pollancreda i el golf, entre d'altres paratges. El santcugatenc Pepe Díaz ha revalidat títol amb una marca d'una hora, 10 minuts i 16 segons. En categoria femenina, Claudia Bigas ha estrenat palmarés amb un registre d'una hora, 24 minuts i 35 segons. A la cursa de 10 quilòmetres, Elena Fonalleras i Marçal Rosés han guanyat aquesta categoria i a la de 5, Adrià Marín i Laura Sánchez s'han erigit com a campions. La cursa s'ha estrenat com a prova puntuable de la Lliga Universitària de Catalunya.

El vent ha estat protagonista de la cursa, però tot i axí no ha pogut evitar que la Mitja Marató es disputés amb total normalitat. L'avinguda del Pla del Vinyet ha estat l'escenari de la sortida amb diferents opcions per als participants: el traçat de 5 quilòmetres, de 10 o la Mitja, de gairebé 22 quilòmetres.

Puntualitat màxima, a les 9.30 h sortida de la cursa amb més de 1.500 participants. Des de l'inici, el santcugatenc Pepe Díaz ha presentat candidatura a revalidar el títol. Amb el pas dels quilòmetres, l'atleta del Runners Espanyol s'ha anat imposant còmodament fins a creuar la línia d'arribada amb un temps d'una hora, 10 minuts i 16 segons. Pepe Díaz s'ha mostrat molt satisfet per aquest triomf i per fer-ho a casa.

En categoria femenina, triomf còmode de l'atleta barcelonina Claudia Bigas amb un registre d'una hora, 24 minuts i 35 segons. Primera participació i primer triomf a Sant Cugat. Bigas ha ressaltat la dificultat del traçat.

Una cursa que ha superat els 1.500 participants i que està més que consolidada en el panorama atlètic català. Els organitzadors, Club Muntanyenc Sant Cugat i l'Ajuntament, ja pensen en la propera edició, la 38a, i que complirà els 40 anys d'existència des del seu naixement.




Claudia Bigas

El circuit presenta molts desnivells i m'ha anat bé per preparar la Marató de València.

Pepe Díaz

Molt content de revalidar títol a casa meva i ja són dues edicions guanyades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.