Un denunciant per assetjament de l'expresident del Valldoreix recorre davant l'Audiència Provincial

L'advocada ha confirmat a Cugat Mèdia que ha presentat recurs contra la sentència del Jutjat de Rubí


  • Comparteix:

Recorren davant l'Audiència Provincial la sentència del Jutjat de Rubí / Foto: FCF

Recorren davant l'Audiència Provincial la sentència del Jutjat de Rubí / Foto: FCF

L'advocada d'un dels tres denunciants per assetjament de l'expresident del Valldoreix FC Jorge González ha confirmat a Cugat Mèdia que ja ha presentat recurs a l'Audiència Provincial contra la sentència del Jutjat de Rubí on considerava que no hi havia delicte penal. L'advocada ha explicat que la decisió de l'Audiència Provincial pot trigar entre quatre i sis mesos i esperen que es reobri el procediment. En cas contrari, el cas es donaria per finalitzat. A la denúncia s'exposa que el noi, jugador del Valldoreix FC, va patir un delicte d'assetjament, un contra la integritat moral i possibles delictes sexuals en el període entre 2017 i 2020 per part del que en aquell moment era el president del Valldoreix. Recordem que de les tres denúncies presentades, dues ja han prescrit.

Segons l'article del diari Ara, el presumpte agressor s'acostava a les víctimes en cercles de l'Opus Dei de Barcelona i Sant Cugat. Un cop establia relació amb ells, es produiria una escalada en una relació de poder que culminava amb situacions de dominància.

Les denúncies es van presentar al febrer i març d'enguany: una de les quals per uns fets recents, però el jutge no hi va veure delicte penal. Les altres dues denúncies es van tramitar encoratjades per la presentació de la primera, però els fets que s'hi descrivien haurien tingut lloc fa una dècada i, per això, es donen per prescrits. Segons fonts policials consultades per Cugat Mèdia, en els moments dels fets, una de les víctimes era menor d'edat i les altres dues tenien més de 18 anys.

Quan el club va ser coneixedor de la situació, a finals de l'hivern passat, va activar els protocols contra aquestes situacions. L'entitat ha explicat a Cugat Mèdia que van lliurar una carta al president amb la seva renúncia, que va signar sense oposar-s'hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.