El pilot de 19 anys Pau Navarro presenta a Sant Cugat el seu cotxe pel Dakar

L'equip X-Raid fa parada al Club Golf Sant Cugat abans d'engegar motors a l'Aràbia Saudita


  • Comparteix:

El pilot de ral·lis Pau Navarro ha presentat el vehicle amb el qual competirà en el prestigiós Ral·li Dakar el gener. La promesa de l'automobilisme ha fet parada al Golf de Sant Cugat per mostrar els colors del nou Mini John Cooper Works Rally Plus, tot just abans de marxar a l'Aràbia Saudita, país on tindrà lloc el ral·li raid més important del món. Una competició que començarà el 5 de gener i on el jove de 19 anys debutarà a la màxima categoria de cotxes amb X-Raid. El de Llagostera s'uneix així a l'equip alemany, un dels més guardonats de les darreres edicions del Dakar on hi han competit pilots de renom que van pujar al més alt del podi amb X-Raid com Nasser Al-Attiyah, Carlos Sainz o Nani Roma.

<1>El pilot nascut a Llagostera disputarà la seva quarta aventura sobre les dunes de la península aràbiga, però, on per primer cop, participarà en la categoria Ultimate. Un acte de presentació celebrat aquest dijous al Club Golf Sant Cugat i conduït pel periodista santcugatenc Marc Martín on Navarro ha explicat que afronta aquest repte amb "molta il·lusió", a l'hora que el jove pilot de ral·lis s'ha mostrat "orgullós" per l'aposta que ha fet l'equip alemany en ell. El pilot català formarà tàndem amb el copilot portuguès Gonçalo Reis al llarg de les dues setmanes que dura la prova.

Pau Navarro ha afirmat que "un molt bon objectiu és finalitzar entre els deu millors", malgrat això, el pilot és conscient que a la màxima categoria del Dakar "hi ha fins a 30 pilots que poden estar davant de tot". Amb només 19 anys, Navarro ja és tot un experimentat en la prova i una de les grans promeses del món del motor, gràcies a haver-hi participat en diferents categories del Dakar, entre d'elles com a copilot en un camió o com a pilot a la categoria T4 on va finalitzar en novena posició.

El Mini Cooper de l'equip X-Raid

El Mini Cooper de l'equip X-Raid / Foto: Cugat Mèdia






Pau Navarro-1

És una cosa per estar orgullós, ho afronto amb molta il·lusió perquè és el meu somni córrer a la màxima categoria amb els millors pilots del món.

Pau Navarro-2

Tema estudi i competició no són gaire amics, però també perquè he estat fent el que m'agrada durant mesos i em sento feliç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.