Jaël Bestué, nova velocista d'Adidas per a 2024

La santcugatenca ha signat amb la firma d'Alemanya per competir en la pròxima temporada amb el patrocini de la marca


  • Comparteix:

Jaël Bestué amb la marca esportiva / Foto: Instagram Jaël Bestué (Sportmedia)

Jaël Bestué amb la marca esportiva / Foto: Instagram Jaël Bestué (Sportmedia)

La santcugatenca Jäel Bestué ha anunciat que serà esportista Adidas a partir del 2024. La velocista ho ha anunciat a través del seu perfil d'Instagram on ha afirmat que portava 'molts anys esperant aquesta oportunitat' i que després d'un 'camí llarg i bonic' s'ha fet realitat. Amb això, l'esportista de Sant Cugat portarà el patrocini de la marca d'Alemanya en les proves de la pròxima temporada.



Un 2023 d'ensomni per Bestué

L'atleta de Sant Cugat Jaël Bestué va signar un Mundial d'Atletisme històric a Budapest (Hongria). En l'àmbit individual, a més d'assolir la semifinal dels 200 metres llisos, Bestué també va arribar a la semifinal dels 100 metres llisos, prova en què, tot i no passar a la final, també va registrar una bona marca (11,25 segons). En la prova de relleus de 4x100 el combinat espanyol es va quedar a les portes de passar a la final després de fer un temps de 44,96 segons.

Aquesta temporada, Bestué es va emportar la medalla d'or en els Campionats d'Espanya en 200 metres llisos amb una marca de 22,76 segons. Al juny, en el Míting de Castelló va completar els 200 metres en 22,54 segons, segona millor marca estatal i la seva millor marca personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.