El DSV Club Voleibol Sant Cugat, Premi a la Millor Direcció Esportiva

El club santcugatenc és un dels referents del volei català i estatal


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha convertit en el guanyador del Premi a la Millor Direcció Esportiva a la 23a edició dels Premis Esport en Marxa. El club santcugatenc, organitzador de la Copa de la Reina, ha sumat diferents campionats de Catalunya i d'Espanya en diferents categories i nivells. El fet de treballar amb una metodologia concreta serveix per nodrir dels dos primers equips amb jugadores d'un alt nivell.



El DSV Club Voleibol Sant Cugat continua engrandint la seva història amb títols catalans i estatals de planter i també aportant jugadores a les seleccions nacionals i espanyoles. La Federació Espanyola ha reconegut, durant els dos darrers anys, en el millor club de base estatal. A més, el club ha organitzat la Copa de la Reina de 2023 en una edició que va situar el mapa del volei estatal a Sant Cugat.

El guardó l'ha recollit Salva Vendrell, president del DSV Club Voleibol Sant Cugat, i Toni Alemany, director esportiu de l'entitat, i l'ha entregat Emma Ansola, presidenta del Consell d'Administració de Cugat Mèdia.

L'altra finalista ha estat el Club Handbol Sant Cugat pel subcampionat de lliga del primer equip de Nacional i la disputa, per primera vegada, de la fase d'ascens a Plata, i el campionat de lliga del filial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.