El Club Rugby Sant Cugat, millor Promoció de la Base dels Premis Esport en Marxa

L'entitat santcugatenca continua potenciant el rugbi i els seus valors amb el planter


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat és el guanyador de la millor promoció de la base de la 23a edició dels Premis Esport en Marxa. El club santcugatenc potencia aquest esport amb l'organització del torneig Jon Reca on participen més de 600 jugadors i jugadores convertint-se en un dels campionats més destacats a nivell europeu. L'entitat de la nostra ciutat també és un referent de base a nivell català i estatal aportant jugadors i jugadores a les seleccions catalanes i espanyoles de planter.



El Rugby Sant Cugat ja fa molts anys que potencia el rugbi a la ciutat i cada cop més s'incrementa aquest esport a casa nostra. El torneig Jon Reca del planter és un dels exemples amb equips referents vinguts de tot l'Estat espanyol i també de l'estranger.

Fran Figueras, vocal de l'escola del Rugby Sant Cugat, Martin Garcia, cap de l'escola de l'entitat, i Miquel Pelayo, president del club, han recollit el guardó de mans de Rosa Olivé, responsable de comunicació del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat.

La UESC de Tennis Taula, el Club Esportiu Valldoreix, la Cursa d'Orientació de Sant Cugat i els DSV Club Voleibol Sant Cugat han estat els altres finalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.