La UESC engega una campanya de micromecenatge per al Campus Índia

Les entitats esportives de Sant Cugat ajuden a la formació, a més de recaptar diners per millorar les instal·lacions


  • Comparteix:

Imatge del Campus Índia a la ciutat d'Anantapur / Foto: Jaume Garcia

Imatge del Campus Índia a la ciutat d'Anantapur / Foto: Jaume Garcia

La UESC ha impulsat una campanya de micromecenatge per continuar fent créixer l'esport i la integració social a Anantapur, una de les zones més empobrides de l'Índia. El club, amb altres entitats esportives de la ciutat, celebrarà al juliol el 10è aniversari de futbol i bàsquet al país asiàtic amb l'Associació EGALA. El projecte ajuda a formar infants i jovent en el desenvolupament de l'esport, així com inculcar tots els valors que el representen.

El campus es durà a terme durant el juliol a la seu de la Fundació Vicente Ferrer, a Anantapur, on va néixer el projecte. L'expedició estarà formada per un grup d'entrenadors dels diversos clubs de la ciutat i es calcula que es beneficiaran prop de 1.500 infants, entre futbol i bàsquet, de les castes més baixes de la societat i prop de 60 entrenadors locals rebran formació per part dels cinc tècnics desplaçats de la UESC.

Les entitats esportives de Sant Cugat, com la UESC, a més de contribuir en la formació de jugadors i entrenadors, possibiliten un recapte per ajudar en la distribució de paquets de menjar i millorar les instal·lacions i material de les escoles de bàsquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.