La UESC de tennis taula jugarà al grup 3 de Primera Nacional


  • Comparteix:

L'aspecte negatiu del grup 3, el desplaçament a les Illes Canàries

L'aspecte negatiu del grup 3, el desplaçament a les Illes Canàries

La federació espanyola de tennis taula ha confirmat que la UESC jugarà al grup 3 de Primera Nacional i començarà la competició el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre. El calendari de lliga encara no s'ha fet públic, però els dos viatges a les Canàries és el fet més negatiu segons el responsable de la secció, Joan Minguell, per la despesa econòmica. Minguell ha deixat clar que l'objectiu és la permanència a la categoria després de l'ascens d'aquesta temporada.

Comença una temporada intensa per als palistes de la UESC, Enrich Bosch, Josep Anton i Francesc Castillo a Primera Nacional. Els santcugatencs han quedat enquadrats en el grup 3 d'aquesta categoria amb la majoria de conjunts catalans, però també amb dos canaris. El responsable de la secció de tennis taula de la UESC, Joan Minguell, lamenta que l'entitat santcugatenca haurà de fer el doble de despesa que la resta d'equips d'altres grups.

Joan Minguell

De les tres opcions és la pijtor. Hem d'anar a les Canàries dues vegades.


Dels 12 equips que formen el grup, els dos primers disputen un playoff d'ascens i els tres últims perden directament la categoria. Minguell creu que la UESC ha d'intentar mantenir-se sempre entre els nou primers classificats i lluny del perill.

Joan Minguell

Hi ha molta igualtat. Hem d'estar dins dels nou primers classificats.


La UESC començarà la pretemporada el dilluns 3 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.