Tizón: 'Els arranjaments d'instal·lacions, prioritat principal del mandat'


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Tizón

El regidor d'Esports, Xavier Tizón

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la principal prioritat del mandat és l'arranjament de les instal·lacions actuals descartant la possibilitat de construir nous equipaments. Els arranjaments de la ZEM de Can Magí i del gimnàs de l'escola Catalunya s'iniciaran a partir de la setmana vinent i estaran finalitzats abans del Nadal segons Tizón. El regidor d'Esports també ha avançat que el nou camp de gespa artificial de la ZEM de la Guinardera ja està operatiu i que el Club Rugby Sant Cugat ja pot entrenar-se a la nova instal·lació.

Nova temporada i nous reptes per als clubs i també per la regidoria d'Esports que encapçala Xavier Tizón. Tizón, en una entrevista a Cugat,cat, ha explicat que la prioritat principal del seu mandat és l'arranjament dels equipaments ja existents. La gespa artificial de la ZEM de Can Magí serà la primera actuació que es durà a terme arrancant les arrels dels pollancres que estan afectant al terreny de joc. Paral·lelament també s'arranjarà el gimnàs de l'escola Catalunya. Aquestes dues obres s'iniciaran al setembre i està previst que finalitzin abans de Nadal segons Tizón.

Xavier Tizón

Els arranjaments de la ZEM de Can Magí i del gimnàs de l'escola Catalunya són prioritaris per a l'àrea d'Esports.


Tizón també ha parlat del nou camp de gespa artificial que ja està finalitzat i que únicament està pendent d'homologació per part de la federació espanyola de rugbi. El regidor d'Esports ha avançat que la instal·lació ja es pot utilitzar a ple rendiment i que no hi haurà inauguració oficial.

Xavier Tizón

El camp ja es pot utilitzar, tot i que falta la homologació definitiva.


Aquesta nova instal·lació serà utilitzada únicament pel Club Rugby Sant Cugat. En canvi, l'antic camp de la Guinardera tindrà com a usuaris Pericos de Sant Cugat, el mateix Rugby Sant Cugat, en algunes franges, i el Valldoreix Club de Futbol, però només per als entrenaments. L'equip valldoreixenc seguirà jugant els seus partits a Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.