Larrazábal buscarŕ el triomf a l'Omega European Masters, a Suďssa


  • Comparteix:

Pablo Larrazábal

Pablo Larrazábal

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal disputa des d'aquest dijous el torneig Omega European Mŕsters, a Suďssa, amb l'objectiu de guanyar la competició. Aquest torneig, que reparteix més de 2,1 milions d'euros en premis, es disputa a la localitat de Crans Montana. Larrazábal buscarŕ el seu primer títol important de la temporada després que aquest any només s'hagi endut el Peugeot Tour disputat al Golf de Sant Cugat.

Una victňria al Peugeot Tour de Sant Cugat i un segon lloc a l'Open d'Espanya disputat a Sevilla són el millor resultat que Pablo Larrazábal ha aconseguit durant aquest 2012. És per aixň que el golfista resident a Sant Cugat buscarŕ el seu primer títol important de la temporada a l'Omega European Mŕsters que es juga a Suďssa. Larrazábal jugarŕ a Cran Montana després de disputar el Johnie Walker Championship on va tenir una actuació discreta ja que va finalitzar en 23a posició amb 284 cops. El golfista ocupa la 40a posició en el rŕnquing.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.