Presentada la 4a edició del torneig de pàdel 'Ajudem els altres'


  • Comparteix:

Presentació de la 4a edició del torneig  de pàdel 'Ajudem els altres'

Presentació de la 4a edició del torneig de pàdel 'Ajudem els altres'

La 4a edició del torneig de pàdel Bocca 'Ajudem els altres' es disputa del 15 al 22 de setembre al Junior a benefici de la Fundació Small que lluita contra el càncer infantil. Els diners que es recaptin aniran destinats al nou hospital de dia Vall d'Hebrón dedicat a l'oncologia infantil. L'organització espera arribar a les 217 parelles i superar els gairebé 15.000 euros recaptats la darrera edició. La presentació s'ha fet aquest dimarts amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el president de la fundació Small, Nacho Mercadé, i el director del Bocca Restaurant & Club, Nino Muñoz.

Arriba un torneig consolidat a la nostra ciutat, la 4a edició 'Ajudem els altres' sota l'organització del Bocca Restaurant & Club i la col·laboració del Junior que cedeix les pistes per a la disputa del torneig. L'organització vol arribar al rècord de l'anterior edició amb 217 parelles i també igualar la xifra de gairebé 15.000 euros, dels quals la Fundació de la Caixa aporta 6.000. L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca que Sant Cugat és un exemple d'organitzar proves amb finalitats benèfiques.

Mercè Conesa

Hem d'estar orgullosos que s'organitzin competicions de caire benèfic a Sant Cugat.


El torneig es divideix en Primera, Segona i Tercera categoria tant masculina com femenina i mixte. El director del Bocca Restaurant & Club, Nino Muñoz, convida a la participació en una competició que es marca com a objectiu recaptar el màxim de diners per a la fundació d'ajut infantil.

Nino Muñoz

Va la pena participar per ajudar a moltes persones que necessiten aquest centre.


El torneig s'inicia diumenge de la setmana vinent i finalitza el penúltim cap de setmana d'aquest mes. L'organització preveu una competició infantil el 21 i 22 de setembre on s'espera una quinzena de parelles. Les inscripcions es poden formalitzar a través Padelcat.com amb el dimecres de la setmana vinent com a data límit. El preu per persona és de 45 euros, quantitat que inclou un pack de benvinguda, polo oficial del torneig, entrada al village amb servei de càtering i el sopar de l'entrega de premis que es farà al Bocca Restaurant & Club divendres 5 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.