L'empresa santcugatenca Padel 10, nou proveïdor del World Padel Tour


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Pàdel 10, nou proveïdor del World Padel Tour/ Font: Padel10.com

L'empresa santcugatenca Pàdel 10, nou proveïdor del World Padel Tour/ Font: Padel10.com

L'empresa santcugatenca Pàdel 10 s'ha convertit en el proveïdor oficial del World Padel Tour, la millor competició del món d'aquest esport. El gerent de Pàdel 10, Ferran Valls, s'ha mostrat satisfet per ser els encarregats de muntar la pista oficial a cada prova del circuit.

El World Padel Tour tindrà una quinzena de proves per aquesta nova temporada. 10 es disputaran al territori estatal i cinc, encara per determinar, seran a diferents punts del continent europeu i asiàtic. La competició s'iniciarà al febrer i una empresa santcugatenca, Pàdel 10, tindrà un paper fonamental després de convertir-se en el proveïdor oficial de totes les proves. Pàdel 10 muntarà la pista central del World Padel Tour apostant per innovacions que han proposat els mateixos jugadors. El gerent de l'empresa, Ferran Valls, destaca que afronten aquest nou repte amb il·lusió i amb ganes de potenciar aquest esport a nivell mundial.

Ferran Valls

Hem de muntar la pista oficial de cada prova que es disputarà pel territori estatal i mundial.


La presentació del World Padel Tour es farà al novembre amb una exhibició dels millors jugadors del circuit i amb la nova pista de Padel 10 com a principal novetat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.