El tinent d'alcalde d'Economia, en el primer consell de la temporada


  • Comparteix:

Imatge del Consell Sectorial d'Esports del curs passat

Imatge del Consell Sectorial d'Esports del curs passat

El Consell Sectorial d'Esports es torna a activar aquesta tarda a partir de les set a la Sala de Plens. Segons ha pogut saber Cugat.cat, aquest primer consell de la temporada comptarà amb la participació del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugaroles, per informar de l'actual situació econòmica de l'Ajuntament.

Un dels punts més significatius de l'ordre del dia és la introducció al marc econòmic de l'Ajuntament, que anirà a càrrec del tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugaroles, com ha avançat el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

Un dels objectius és explicar a les entitats esportives exactament quina és la realitat del nostra Ajuntament.


Altres punts de la sessió d'aquesta tarda se centraran en el calendari de treball de les properes sessions i taules de participació. El Consell haurà d'aprovar el calendari de sessions plenàries previst per al 10 de desembre, l'11 de març i el 10 de juny. Per a les taules de participació les dates a aprovar són el 18 d'octubre,per a aspectes econòmics, el 25 del mateix mes per a instal·lacions esportives i per al 8 de novembre la d'itineraris esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.