Mengual serà l'encarregada de dirigir l'àrea artística de la sincronitzada


  • Comparteix:

Presentació de l'equip espanyol de natació sincronitzada amb Gemma Mengual (la segona per la dreta)

Presentació de l'equip espanyol de natació sincronitzada amb Gemma Mengual (la segona per la dreta)

L'exnedadora santcugatenca Gemma Mengual serà l'encarregada de dirigir l'àrea artística de la selecció espanyola de natació sincronitzada formant part del cos tècnic que encapçalarà la nova seleccionadora, Esther Jaumà. Mengual ha negat que l'exseleccionadora, Anna Tarrés, utilitzés mètodes vexatoris amb les seves companyes tal com han denunciat algunes nedadores.

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) ha acollit la presentació del nou cos tècnic de la selecció espanyola de natació sincronitzada. Esther Jaumà serà l'entrenadora i tindrà com ajudants Anna Vives, Mayuko Fujiki i Gemma Mengual. La santcugatenca serà l'encarregada de la part artística de les coreografies i es mostra contenta d'assumir aquest nou repte.

Gemma Mengual

La proposta m'ha arribat a última hora. Estic molt il·lusionada per aportar la meva experiència.


La nova seleccionadora, Esther Jaumà, ha destacat que l'aportació de Mengual serà clau per a l'equip espanyol que tindrà la primera cita important als Mundials de Barcelona de l'any vinent. L'objectiu és superar les sis medalles aconseguides a Roma fa dos anys.

Esther Jaumà

Gemma Mengual és qui més ens pot ajudar en aquesta nova etapa.


Mengual també ha parlat de la carta publicada als mitjans on diferents nedadores denunciaven el tracte humiliant rebut per l'exseleccionadora, Anna Tarrés. La santcugatenca ha destacat que la seva relació amb Tarrés sempre ha estat correcta tant a àmbit personal com professional. El president de la federació espanyola de natació, Fernando Carpena, ha dit que el canvi de Tarrés és únicament per seguir creixent i sobre la carta ha preferit no pronunciar-se perquè diu que va en contra de la privacitat de les persones.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.