L'ITF del Natació Sant Cugat serà el segon torneig femení a nivell estatal


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Joan Navarro, Xavier Tizón, Jordi Forcano, Albert Costa i Francesc Costa

D'esquerra a dreta, Joan Navarro, Xavier Tizón, Jordi Forcano, Albert Costa i Francesc Costa

El Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) presenta l'ITF que enguany es disputarà només en categoria femenina i amb un nivell més alt que en d'altres ocasions. El torneig mantindrà els premis de 25.000 dòlars gràcies a la subvenció de la Federació Espanyola de Tennis i els patrocinadors, convertint-se en el segon torneig en importància a nivell estatal, només per darrera del Ladies Open. La fase prèvia s'inicia dissabte i el torneig començarà dilluns.

A la presentació han assistit el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el director esportiu de la Federació Espanyola, Albert Costa, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president del CTNSC, Jordi Forcano i el gerent del CTNSC, Francesc Costa. Tots ells han posat especial èmfasi en el fet que es pugui continuar duent a terme aquest torneig en un context de crisi econòmica que ha obligat a suspendre d'altres. El president del CTNSC, Jordi Forcano, creu que l'aposta d'enguany pel tennis femení ha ajudat a augmentar el nivell de la cita.

Jordi Forcano

Hem decidit només pel 25 femení perquè apostem per tenir més nivell i així recolzem el tennis femení.


Des de la Federació Espanyola de Tennis i en paraules del seu director esportiu, Albert Costa, el torneig d'enguany comptarà amb la presència de tennistes de nivell, amb un rànquing que va del 110 a la WTA fins el 200 i amb noms com Teresa Torró, Iris Ferrer, Leticia Costas, Estrella Cabeza, Arantxa Parra i Laura Pous.

Albert Costa

Gràcies a aquests torneigs surten noves promeses i també podem comptar amb d'altres de consagrades que ens donaran un gran espectacle.


El torneig d'enguany ha pogut tirar endavant gràcies al suport dels 11 patrocinadors i la subvenció de la Federació Espanyola de Tennis i el seu programa de suport al tennis femení. Des de la regidoria d'Esports, Xavier Tizón, creu que l'aposta per l'esport femení és un fet positiu i que sempre ha estat present durant la nova legislatura.

Xavier Tizón

En aquesta legislatura l'enfoc sobre l'esport femení és molt important i per això destaquem molt aquest torneig.


El torneig inicia la fase prèvia amb 64 participants aquest dissabte i dilluns començarà la fase final amb 32 jugadores, tant en categoria individual com dobles. La final està prevista que es disputi dissabte de la setmana que ve, però es podria avançar a divendres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.