Nou podis és el balanç de la temporada dels escaladors del Muntanyenc


  • Comparteix:

Berta Martín s'ha convertit en una de les escaladores a nivell mundial

Berta Martín s'ha convertit en una de les escaladores a nivell mundial

L'escola de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat tanca la temporada amb nou podis, cinc en competicions catalanes i quatre en estatals. Berta Martín ha aconseguit el subcampionat d'Espanya de dificultat, Meye Roig, campiona de Catalunya en veterans i Marc Sánchez, campió universitari, han estat els escaladors més destacats de la secció.

Berta Martín continua demostrant el seu estat de forma i ha tancat una temporada brillant. Martín ha quedat subcampiona d’Espanya d’escalada de dificultat, i tercera tant a la Copa d’Espanya de dificultat com al campionat d’Espanya de Bloc. La santcugatenca ha finalitzat en la posició 25 al Mundial de França.

A les competicions catalanes cal destacar el paper dels joves Sergi Lambea i Simón Padín que han quedat cinquens a la categoria sub 18 en bloc i dificultat. També cal afegir dos noms propis, Meye Roig que ha estat novament campiona de les proves catalanes en categoria de veteranes i Marc Sánchez que reedita el campionat universitari de bloc. El cap de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat, Quim Hernández, qualifica de positiva la temporada de Martín i Sánchez, així com la dels més petits.

Quim Hernández

La temporada, tot i les baixes, ha estat bona. Destacar el Marc Sánchez i la Berta Martín. Per als més petits és difícil fer podis el primer any però ho han fet bé.


La propera temporada de muntanya, en què el Club Muntanyenc Sant Cugat espera superar els resultats d'enguany, arrencarà el març o l'abril del 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.