Domingo té un gran tercer dia i es col·loca en posicions d'accés a la ronda final


  • Comparteix:

Agustín Domingo vol seguir entre l'elit europea

Agustín Domingo vol seguir entre l'elit europea

El golfista santcugatenc Agustín Domingo completa una gran tercera mànega i puja fins la posició 14 de l'Escola de Classificació del Tour Europeu, empatat amb quatre golfistes més. Aquest lloc li donaria accés a la fase final per obtenir la targeta de l'European Tour per la temporada que ve, competició final que es disputarà al PGA Catalunya. Domingo ha fet quatre cops sota par a la ronda d'aquest divendres, fent el seu millor registre dels tres dies que duu de competició.

Tercera ronda d'il·lusió per a Agustín Domingo en el seu camí per obtenir una targeta que el permeti participar a l'European Tour de la temporada que ve. El santcugatenc ha dut a terme una gran tercera mànega, fent quatre cops sota par i col·locant-se entre els 19 millors a la classificació del sector de Las Colinas, Alacant, posicions que atorguen el passi a la fase final per a la classificació a la ronda final que es disputa al PGA Catalunya. Després d'una segona jornada irregular, el santcugatenc ha tingut un gran tercer dia i, per a la jornada d'aquest dissabte espera assolir l'objectiu marcat.

Agustín Domingo

Si faig les coses com les he fet avui i podem quedar entre els 19 primers, l'any passat ho vaig aconseguir, ho puc fer. Si em surt o no em surt hi ha molts factors.


Si Domingo aconsegueix mantenir-se entre els 19 primers li quedaria només un pas per disputar la temporada que ve l'European Tour. Seria al PGA Catalunya, al , i el santcugatenc hauria de passar el tall com a mínim tenir opcions de classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.