La UESC de tennis taula completa el millor inici de la seva història a 1a Nacional


  • Comparteix:

Josep Antón (a l'esquerra), Frank Castillo (al centre) i Enric Bosch (a la dreta)/ Font: UESC tennis taula

Josep Antón (a l'esquerra), Frank Castillo (al centre) i Enric Bosch (a la dreta)/ Font: UESC tennis taula

La UESC de tennis taula ha fet el millor inici de la seva història després de sumar sis victòries consecutives i una sola derrota al grup 3 de Primera Nacional. Els santcugatencs són segons amb 12 punts, a dos del primer, el Ripollet, que visita aquest dissabte el pav 2 de la rambla del Celler. El palista de la UESC, Josep Antón, veu possibilitats de guanyar el líder invicte, tot i que adverteix de la gran qualitat del rival.

La UESC de tennis taula suma nou temporades a Primera Nacional no consecutives. Aquesta és la campanya que ha servit per assolir una fita històrica, el millor inici de lliga. Els santcugatencs han disputat set jornades amb un balanç de sis triomfs i una única derrota a la primera jornada davant Les Borges. Després els vermell-i-negres han encadenat sis victòries consecutives que els ha permès situar-se en segona posició en promoció d'ascens a Divisió d'Honor. El palista Josep Antón creu que la dinàmica de resultats és bona pel joc que estan fent en aquest inici de competció.

Josep Antón

El bon inici és pel joc que estem fent i això ha creat una dinàmica de resultats molt positiva.


Els santcugatencs tenen una prova de foc aquest dissabte quan rebran el líder del grup, el Ripollet, encara invicte. Antón destaca la qualitat del rival, però avisa que tindran les seves opcions de victòria.

Josep Antón

Hem de ser conscients que guanyar serà difícil però no impossible.


El matx entre el segon classificat, la UESC, i el primer, Ripollet, es juga dissabte a les sis de la tarda a la sala de tennis taula del pav 2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.