L'Europeu de taekwondo aplega uns 200 lluitadors i una gran actuació santcugatenca


  • Comparteix:

La competició ha comptat amb lluitadors de totes les edats

La competició ha comptat amb lluitadors de totes les edats

Uns 250 lluitadors han participat a l'Europeu Songahm de taekwondo i al seminari a càrrec de l'actor i expert en arts marcials Mike Chat que ha tingut lloc aquest cap de setmana al MAC Sant Cugat. Lluitadors procedents de tot Europa i de totes les edats han mostrat les seves habilitats en les diferents categories participants, des de cinturó blanc a 5è Dan.

Sant Cugat s'ha convertit aquest cap de setmana en la capital europea del taekwondo. El centre d'arts marcials MAC Sant Cugat ha estat l'escenari d'aquest esdeveniment esportiu que ha aplegat a lluitadors de totes les edats, procedents de la nostra ciutat, la resta de Catalunya i països com Itàlia, Portugal o Escòcia. La coordinadora del campionat i directora del MAC Sant Cugat, Natalia Busca, destaca l'alt nivell de participació i la resposta del públic.

Natalia Busca

Li poso gairebé un 10 de valoració perquè tot ha anat molt bé. Estic molt contenta.


Abans del campionat, concretament divendres va tenir lloc un seminari d'arts marcials a càrrec de l'actor i expert en arts marcials Mike Chat. El lluitador nordamericà, famós pel seu paper de Power Ranger blau, ha destacat la presència de lluitadors internacionals i l'esperit que es viu en aquests torneigs.

Mike Chat

Ha estat un excel·lent torneig per lluitadors de Barcelona, però també d’altres procedent de Portugal, Italia i més països. És molt emocionant veure aquests lluitadors entrenant-se en arts marcials, formant-se a sí mateixos com a líders i competidors.


La competició s'ha disputat en categoria masculina i femenina, tant en modalitat de forma com d'armes. Els lluitadors santcugatencs s'han endut un total de 10 medalles.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.