Raquel Brun és la millor esportista de Sant Cugat i Rafa Ruiz, millor tècnic


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat amb tres guardons és el gran triomfador de la 16a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat. Raquel Brun com a millor esportista, Júlia Menéndez com a reconeixement a tota una trajectòria i el Club Tennis Natació Sant Cugat, la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat, el Club Karate Sant Cugat i el Club Bàsquet Mira-sol són els guanyadors d'aquests guardons. L'acte s'ha celebrat aquest divendres al CAR de Sant Cugat amb la presència de 200 persones.

Raquel Brun, jugadora del Club Volei Gran Canària, s'ha convertit en la millor esportista santcugatenca i agafa el relleu de Dídac Salas. Brun guanyava aquesta temporada el campionat de Catalunya, d'Espanya i de la Superlliga júnior. A més es convertia en internacional absoluta aquest estiu. I no deixem el Club Voleibol Sant Cugat perquè ha acumulat dos guardons més, el de millor entrenador en la figura de Rafa Ruiz, tècnic de l'equip júnior que guanyava el triplet. I precisament aquest conjunt ha aconseguit el guardó al millor combinat júnior. Rafa Ruiz, Claudia Martínez i Júlia Menéndez, satisfetes amb el guardó aconseguit.

Ruiz/Martínez/Menéndez

És un orgull espectacular. / El premi serveix per reconèixer el treball en equip. / Guardó molt especial i significatiu.


Cinc entitats més han rebut diferents guardons a la seva tasca. Millor direcció esportiva a la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat pel seu projecte de gestió, organització i la iniciativa de l'entitat. Millor promoció de base al Club Karate Sant Cugat pel foment continuat d'aquesta especialitat tant en la vessant formativa com competitiva. Una altra entitat reconeguda ha estat el Club Bàsquet Mira-sol per ser la millor projecció social reconeixent la iniciativa i participació a la vida social i esportiva del municipi. El responsable de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel González, la directiva del Club Karate Sant Cugat, Lourdes Llorente, i el president del CB Mira-sol, Quique Aranda, destaquen que els premis tenen un gran valor per a les seves entitats.

González/ Llorente/ Aranda

És un acte de confirmació aquest premi. / És un reconeixement al nostre esport. / Impliquem a la gent pel que fem i per l'esport.


El Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat també han estat guardonats. El Natació Sant Cugat com a millor projecció exterior per apostar un altre any per portar les millors promeses del tennis internacional a la nostra ciutat. El Rugby Sant Cugat com a millor equip sènior pel seu ascens històric a Divisió d'Honor B ha completat el cartell de guardonats. El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Jordi Forcano, i el màxim mandatari del Rugby Sant Cugat, Joan Pradas, ressalten el reconeixement dels cubs en aquests premis.

Forcano/ Pradas

És un honor rebre el premi amb un torneig que promociona Sant Cugat. / Guardó d'esperit total d'equip.


Una 16a edició dels Premis Esport en Marxa que segueix promocionant i guardonant el treball de l'esport santcugatenc.



















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.