Mercè Conesa: 'Ens plantegem recuperar la gestió directa del Pav 3'


  • Comparteix:

Mercè Conesa durant el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa / Font: Localpress

Mercè Conesa durant el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa / Font: Localpress

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat que l'Ajuntament s'està plantejant la possibilitat de recuperar la gestió directa del pav 3 de la rambla del Celler, actualment gestionat per Eurofitness, en resposta a una pregunta de Cugat.cat. Aquesta gestió permetria ampliar l'ús de la franja horaria. En el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, Conesa ha reiterat l'èxit del model OMET i assegura que aquells clubs que no el comparteixen són lliures de treballar fora d'ell.

Mercè Conesa ha asegurat que el repte de l'Ajuntament en matèria esportiva per als pròxims dos anys pot ser recuperar la gestió pròpia del pav 3 davant la impossibilitat d'invertir en la construcció d'un nou pavelló perquè segons Conesa, 'ara no seria responsable'.




Mercè Conesa

En aquest moment el pav 3 el gestiona Eurofitness i potser ens interessa tornar a una gestió pròpia i així treure-li més suc.







En el seu resum a la premsa, Mercè Conesa, ha reiterat que la inversió en arranjaments d'equipaments esportius per tal de millorar-los continua sent una prioritat. Després de les actuacions al gimnàs de l'escola Catalunya, la instal·lació de la gespa al nou camp de rugby de la Guinardera, l'actuació al camp de Can Magí per solucionar la problemàtica dels pollancres, i les actuacions a les piscines municipals, les pistes de petanca i al parquet i les goteres de la ZEM dela Rambla del Celler, també es contemplen la les proteccions a la Sala d'Arts Marcials, la millora del terratzo de la pista de la ZEM Jaume Tubau així com la renovació de gespa del camp de futbol 7 del mateix equipament.


En el repàs dins l'àmbit esportiu l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ressaltat els èxits del model esportiu de la ciutat, l'anomenat model OMET. En aquest sentit i en resposta a la pregunta de Cugat.cat per les excepcions dins del model, Mercè Conesa ha assegurat que no suposaria cap problema que alguns clubs decideixin quedar-se fora del model establert, en referència a la problemàtica que es va produir amb el Futbol Sala Sant Cugat i la creació d'un equip aleví.



Mercè Conesa

El model OMET pels clubs que volen tenir contacte directe amb les escoles i en l'altre cas els clubs que prefereixen anar per lliure. No passaria res.




Finalment, Conesa ha explicat que la signatura de renovació del conveni amb el CAR de Sant Cugat pot tenir lloc al gener i que el retard en aquest tràmit es deu a una qüestió d'incompatibilitat d'agendes entre les parts signants.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt bones notícies, tres punts importants: PAV3: Falta personal i falta un control d'accesos, seria bo gestionar-ho amb un porter municipal. Arranjaments com a la sala d'arts marcials suposen una inversió molt baixa en comparació a totes les altres, crec que es de justícia protegir les columnes i el tatami. Punt concessions: Son molt cares no tenim diners per pagar tantes concessions incloses la de l'Omet

Salvador Álvarez. Enviat el 21/des/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.