El Karate Sant Cugat es queda sense medalles al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Òscar Martorell ha participat al Campionat de Catalunya / Font: Òscar Martorell

Òscar Martorell ha participat al Campionat de Catalunya / Font: Òscar Martorell

El Club Karate Sant Cugat es queda sense aconseguir cap medalla al Campionat de Catalunya infantil. El millor resultat per a l'entitat santcugatenca han estat dos quartes posicions de Jael Garcia i Lucas Grabulos. Amb aquest resultat el club santcugatenc es queda sense plaça per representar a Catalunya al Campionat d'Espanya.

Mala sort per al Club Karate Sant Cugat en el català. L'entitat santcugatenca amb una representació de sis karateques s'ha quedat sense premi. Aquest fet provoca que l'entitat santcugatenca es quedi sense plaça per representar Catalunya en el Campionat d'Espanya. Els millors resultats amb dues quartes posicions han arribat de mans dels karateques Jael Garcia i Lucas Grabulos. Òscar Martorell i Martí Rosell han arribat fins a la repesca mentre que Sergi Llorente i Ernest Rosell no han pogut arribar lluny després d'enfrontar-se als guanyadors. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, lamenta no haver aconseguit cap medalla.

salvador alvarez - c

Opcions hi havien però no hem tingut sort. Han perdut amb els campions o semifinalistes. No han perdut en les primeres rondes.


El Club Karate Sant Cugat ja pensa en la setena edició del Ciutat de Sant Cugat que es disputarà el 23 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.