El Club Karate Sant Cugat vol potenciar la qualitat en el Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de l'edició del 2012

Imatge de l'edició del 2012

La 7a edició del torneig de karate Ciutat de Sant Cugat tindrà lloc dissabte 23 de març en horari de matí. Enguany des de l'organització s'està pensant apostar per un format més reduït que en anteriors edicions, tot i que s'ha plantejat la creació d'una categoria màster. El Club Karate Sant Cugat vol primar la qualitat per sobre de la quantitat.

El Ciutat de Sant Cugat és un torneig de base i obert a totes les categories. En l'edició d'aquest any, es vol continuar en la línia de l'anterior, però introduint alguns canvis. En ser obert a totes les categories es caracteritza per l'alt volum de participació, tot i que aquest és un punt que es vol canviar, donant més importància a la qualitat que no pas a la quantitat, tal com comenta el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Salvador Álvarez

Volem buscar una continuïtat i primar la qualitat per sobre que la quantitat. Potser fem una categoria màster, però encara no està decidit.


El torneig es durà a terme al pav 3 de la Rambla del Celler dissabte 23 de març en les modalitats de kata i kumité.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.