Les quatre pistes de pàdel de Valldoreix queden inaugurades oficialment


  • Comparteix:

El conveni entre l'EMD de Valldoreix i l'empresa Eventing Sport Cinc, que gestiona el Complex Esportiu Valldoreix, dóna els seus primers fruits amb la inauguració de quatre noves pistes de pàdel a l'antiga pista verda davant del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El president d'Eventing, Miquel Duran, i el de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, han descobert la placa commemorativa de l'equipament juntament amb la presència del santcugatenc i capità de l'equip espanyol de Copa Davis, Àlex Corretja. Les pistes estan obertes des de mitjans de febrer i són gratuïtes per als socis i de 28 euros per als no socis.

El Complex Esportiu Valldoreix ha acollit aquest dissabte l'acte inaugural de les quatre noves pistes de pàdel de les instal·lacions valldoreixenques.
A un quart d'una del migdia el capità de l'equip espanyol de Copa Davis, Àlex Corretja, ha jugat un partit amb la companyia dels dos jugadors de la Federació Catalana de Pàdel Guillermo Casal i Xavi Maresme i de l'entrenador de pàdel Juan Alday. Després de l'exhibició, el president d'Eventing, Miguel Duran, i el de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, juntament amb Corretja han descobert la placa commemorativa de l'acte. Puig destaca que la col·laboració entre Eventing Sport Cinc, qui gestiona el complex, i el seu govern ha propiciat un estalvi econòmic important per a l'EMD.

Josep Puig

Eventing es fa càrrec de les despeses de la pista i això és un estalvi important per a l'EMD de Valldoreix.


De la seva banda, Àlex Corretja ha ressaltat que el pàdel està creixent molt a la nostra ciutat i que aquestes pistes potenciaran encara més aquest esport a la nostra ciutat.

Àlex Corretja

El pàdel està de moda a la nostra comarca i amb aquestes quatre pistes encara es jugarà més a la nostra ciutat.


Les quatre pistes estan situades a l'antiga pista verda davant del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i estan obertes al públic des de mitjans febrer. Els socis podran gaudir del nou equipament per un cost zero, mentre que els no socis hauran de pagar 28 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.