Elena Verdera obté una 5a posició a l'Estatal de cros amb Catalunya


  • Comparteix:

Elena Verdera ha disputat el Campionat d'Espanya de Cros en Edat Escolar / Foto: CMSC

Elena Verdera ha disputat el Campionat d'Espanya de Cros en Edat Escolar / Foto: CMSC

L'atleta santcugatenca Elena Verdera queda en 23a posició en la classificació individual del Campionat d'Espanya de Cros en edat escolar i cinquena en la classificació per comunitats autònomes en la categoria cadet femenina, amb l'equip de Catalunya. Verdera ha disputat l'Estatal a la localitat d'Àvila amb un equip format per cinc atletes catalanes més.

Temporada rodona d'Elena Verdera fins el moment. I a més, quan el mal temps va perjudicar la participació de Verdera a l'Estatal de Cros disputat a Àvila, perquè va fer que el quilometratge se li allargués més del previst quan anava molt ben situada a la classificació. Finalment va caure fins a la 23a plaça.

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Manel González, considera que la temporada que està fent Verdera és espectacular. A més, González assegura que és una de les atletes revelació de l'any tot i la seva joventut.

Manel González

Ha estat fantàstic perquè és una de les atletes revelació. Ha fet una temporada rodona.


No serà fins el mes de juny quan Verdera tornarà a competir en competicions d'àmbit català i estatal, en les proves d'aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.