La 7a edició del torneig Futures Vila de Valldoreix, referent internacional


  • Comparteix:

Presentació de la 7a edició del Futures BTT / Font: Comunicació EMD

Presentació de la 7a edició del Futures BTT / Font: Comunicació EMD

La 7a edició del Futures BTT Tennis Academy Vila de Valldoreix s'ha presentat aquest dimarts i es consolida com el torneig amb més nivell dels que es disputen en categoria de joves promeses a l'Estat espanyol amb cinc jugadors que es troben entre els 200 primers del món. La fase final de la competició s'inicia dimarts de la setmana vinent i finalitza diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix amb 32 participants. Els primers classificats sumen punts del rànquing de l'ATP i els premis en metàl·lic ascendeixen a 10.000 dòlars.

Adrián Méndez i Joao Sousa són dos clars exemples de joves tennistes que han disputat i han guanyat el Futures de Valldoreix i que actualment ocupen posicions destacades al rànquing de l'ATP. Sousa està entre els 100 milors del món i Méndez, entre els 200. Aquest torneig es disputarà a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix i comptarà amb la presència de jugadors de 20 països. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca l'alt nivell del torneig que considera com a referent dels Futures catalans.

Joan Carles Pradell

És el millor Futurest de Catalunya amb cinc jugadors que estan entre els 300 millors del món.


L'EMD de Valldoreix patrocina el torneig i el seu president, Josep Puig, creu que aquest esdeveniment esportiu situa el territori en el mapa català.

Josep Puig

El torneig posa Valldoreix en el mapa i que apostem per l'esport.


Sergio Gutiérrez, número 1 del torneig, i Steven Diez, de l'acadèmia BTT del Valldoreix i número 2, són els principals favorits al triomf final. Una de les novetats és que la federació internacional de tennis a través de Livescore.com farà el seguiment en directe dels resultats més destacats del dia a dia. La fase final comença dimarts de la setmana vinent i diumenge a dos quarts de dotze del matí es disputarà la final al Club Esportiu Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.