El Muntanyenc assoleix un or, una plata i un bronze als Jocs Escolars de rítmica


  • Comparteix:

Les santcugatenques han tornat a fer un bon paper en un campionat

Les santcugatenques han tornat a fer un bon paper en un campionat

La secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat aconsegueix tres podis en la 2a Fase dels Jocs Escolars disputada a Reus. Les prebenjamines han estat terceres, les alevines de nivell 2 segones i les infantils primeres. Els altres dos equips santcugatencs que participaven a la competició, les alevines de nivell 3 i les benjamines, no han pogut pujar al podi.

El campionat ha reunit equips vinguts de tot Catalunya i ha posat punt i final al campionat de Jocs Escolars que s'ha disputat en dues jornades. A Reus, el club santcugatenc ha arribat amb cinc equips, tres dels quals han pogut pujar al podi. Les grans triomfadores han estat les infantils, que han arribat al més alt del podi amb un primer lloc. Segones han estat les alevines de nivell 2 i les prebenjamines terceres, tancant així els podis de les santcugatenques.

La coordinadora de grups de competició de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Luisa Silva, destaca el bon paper de tots els conjunts.

Luisa Silva

No és competició federada i sí escolar i per a algunes d'elles és la primera vegada que competeixen, per això estem molt contents.


Les que no han pogut pujar al podi han estat les alevines de nivell 3 i les benjamines, que tot i no aconseguir medalla han fet, segons Silva, una bona competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.