La 1a edició del torneig de pàdel solidari #forçamiquel supera les 170 inscripcions


  • Comparteix:

Pòster de la 1a edició del torneig de pàdel solidari  #forçamiquel

Pòster de la 1a edició del torneig de pàdel solidari #forçamiquel

El torneig de pàdel solidari #forçamiquel destinarà tota la recaptació al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu. La competició es disputarà del 3 al 9 de juny al Club Esportiu Valldoreix. Fins al moment s'han inscrit 170 parelles i l'organització espera superar les 200. Les inscripcions es poden formalitzar fins dijous de la setmana vinent a Forcamiquel.com o al mateix club amb un preu de 25 euros.

El Club Esportiu Valldoreix acollirà d'aquí a 15 dies un torneig benèfic de pàdel. Els participants paguen 25 euros, que aniran destinats al departament d'investigació d'hematologia de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'organitzadora del torneig, Raquel Martínez, explica com sorgeix la iniciativa, molt marcada per la mort d'un nen a causa de la leucèmia.

Raquel Martínez

Els amics d'un fill es va morir de leucèmia i vull ajudar amb aquest torneig a la investigació d'aquesta malaltia.


Martínez es mostra sorpresa per la resposta dels jugadors i jugadores. Ara mateix hi ha 170 parelles apuntades quan falta una setmana per tancar les inscripcions.

Raquel Martínez

No m'esperava aquesta resposta. Tebim 170 parelles i ens agradaria arribar a les 200.


Durant els dies del torneig hi haurà un mercat de roba que també servirà per recaptar diners. Les inscripcions es poden formalitzar fins dijous de la setmana vinent al mateix club o a Forcamiquel.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.