Joan Pahisa recapta més de 3.600 euros i participarà als Jocs Mundials


  • Comparteix:

Joan Pahisa afronta el repte de fer-se amb una medalla a la prova de tennis taula

Joan Pahisa afronta el repte de fer-se amb una medalla a la prova de tennis taula

El palista santcugatenc del Sant Quirze Joan Pahisa aconsegueix recaptar més de 3.000 euros amb la campanya de micromecenatge a través de la pàgina web Joanalsjocsmundials.com i participarà als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa. El campionat es disputa a Michigan, als Estats Units, del 2 al 9 d'agost.

Joan Pahisa, vuit anys enrere, va poder viure l'experiència de participar en uns Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa a Rambouillet, França. Enguany, el palista de Sant Cugat es va proposar tornar a disputar-los, però el desig de Pahisa topava amb el factor econòmic com un obstacle molt gran per anar-hi. Per això va iniciar una campanya de micromecenatge fa uns mesos per intentar recaptar la quantitat necessària per viatjar a Michigan, seu dels Jocs del 2013. En total, fins al moment, ha reunit 3.646 euros, suma que supera amb escreix les pretensions inicials. L'entrenador personal del Joan, el Carles, també podrà desplaçar-se fins els Estats Units per acompanyar-lo.

Pahisa participarà individualment en les modalitats de tennis taula, natació, bàdminton i una que ho farà en equip amb membres d'altres països. El santcugatenc es planteja el repte de pujar al podi i fer-se amb una medalla en tennis taula, la seva principal especialitat.

Joan Pahisa

Em plantejo treure medalla a tennis taula. A natació dependrà molt de com arribin els altres.


Pahisa no vol marcar-se cap fita en les altres proves, simplement gaudir de la cita esportiva. D'altra banda, el santcugatenc ha afirmat que té pensat destinar els diners sobrants a altres competicions o a entitats de persones amb discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.