El Mundial de Barcelona 2013 i el CAR signen un conveni de col·laboració


  • Comparteix:

Signatura entre Joan Fontserè, esquerra, i Fernando Carpena / Font: Rafa Seguí

Signatura entre Joan Fontserè, esquerra, i Fernando Carpena / Font: Rafa Seguí

El Mundial de Natació de Barcelona 2013 i el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat signen un conveni de col·laboració a través del qual l'equipament santcugatenc s'involucrarà en diferents aspectes de l'organització de l'esdeveniment, mitjançant el desenvolupament del projecte 'In The Pool 2.0'. Aquesta iniciativa se centrarà en mètodes per mesurar i analitzar els moviments dels nedadors, així com en l'assessorament de l'alimentació dels esportistes, entre d'altres.

El copresident de Barcelona 2013, Fernando Carpena, i el director del CAR, Joan Fontserè, han certificat aquest dijous l'estreta col·laboració que hi haurà entre el campionat i les instal·lacions. El projecte 'In The Pool 2.0' preveu l'aplicació de 'Metadata', un programa que analitzarà els moviments dels nedadors a les competicions dutes a terme al Palau Sant Jordi. A més, professionals del sector de la fisioteràpia o la comunicació també ajudaran al correcte desenvolupament del torneig, i pel que fa a la nutrició i a l'alimentació dels esportistes diferents especialistes del CAR assessoraran els hotels oficials del Mundial per definir menús que afavoreixin la pràctica de la natació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.