La Fundació UESC i la Fundació Vallès Oriental sumen forces per a la integració


  • Comparteix:

El programa 'Tots podem' de la UESC continua apostant per integrar esportistes de l'entitat amb persones amb discapactitat intel·lectual. Els membres de la Fundació Vallès Oriental han gaudit d'una tarda de bàsquet i tennis taula amb els jugadors santcugatencs. El Pav 3 de la Rambla del Celler ha acollit aquesta activitat.

Jugadors i entrenadors de la UESC han col·laborat amb els membres de la Fundació Vallès Oriental en diferents actes relacionats amb el bàsquet i el tennis taula. El pav 3 de la Rambla del Celler ha vist com els diferents participants amb discapacitat intel·lectual han fet circuits d'agilitat, pràctiques de bot, passades i jugar a matar amb pilotes de bàsquet. Els qui han volgut també han pogut jugar a tennis taula sota la supervisió del palista del club vermell-i-negre Enric Bosch. A l'acte hi ha assistit la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, el president de la Fundació de la UESC, Jordi Torrens, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la responsable de la Fundació Vallès Oriental (FVO), Sònia Garcia.

Torrens ha destacat que els participants s'han mostrat molt contents de poder jugar a bàsquet i a tennis taula davant de gent que no coneixen.

Jordi Torrens

Pensem que és molt important a tenir la finestra oberta per aquest tipus de gent. Estan molt emocionats de jugar davant de gent que no coneixen.


La responsable de la Fundació Vallés Oriental, Sònia Garcia, reconeix que la col·laboració amb la UESC

Sònia Garcia

Nosaltres coneixem a la UESC de molt a prop i no ens vam pensar ni cinc minuts la col·laboració. Creiem que és molt important per a ells treballar en equip.



En els parlaments previs a l'acte del 'Tots podem' i corresponents a la Diada del club, Mònica Mateu, ha volgut agrair a tots els col·laboradors la seva participació i recordar la importància dels extècnics David Lizano i David Martin.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.