El Complex Esportiu de Valldoreix acull una jornada de portes obertes


  • Comparteix:

Dissabte la piscina del Complex Esportiu s'omplirà d'inflables per als més petits

Dissabte la piscina del Complex Esportiu s'omplirà d'inflables per als més petits

El Complex Esportiu de Valldoreix acull aquest divendres una jornada de portes obertes amb la intenció de recaptar nous socis. La jornada, que s'iniciarà a dos quarts de cinc de la tarda, comptarà amb inflables a la piscina per als més petits, una exhibició de hip hop, un altre de Muay Thai i un còctel nocturn, entre d'altres activitats.

La intenció de l'entitat valldoreixenca és atraure nous socis. És per això que divendres, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, les instal·lacions del Complex Esportiu comptarà amb diferents activitats. De dos quarts de cinc a les sis de la tarda la piscina s'omplirà d'inflables per als més petits. Acte seguit hi haurà una exhibició de hip hop i de kung-fu escolar i adult. A tres quarts d'inici començarà l'exhibició de Muay Thai.

Des de les set de la tarda i fins un quart de nou del vespre hi haurà tres actes, una exhibició del Club Natació Valldoreix, un altre del Club Triatló Valldoreix i una darrera de l'equip de natació sincronitzada. La jornada finalitzarà amb un còctel nocturn a partir de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.