Salabert i Conesa aposten per la cooperació en temps de crisi


  • Comparteix:

Salabert i Conesa volen cooperar en l'àmbit esportiu de Sant Cugat

Salabert i Conesa volen cooperar en l'àmbit esportiu de Sant Cugat

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Joan Salabert, ha proposat a l'alcadessa, Mercè Conesa, buscar fòrmules alternatives per poder mantenir el bon estat de les instal·lacions de la ciutat. Salabert i Conesa volen aprofitar al màxim els recursos de l'Ajuntament per millorar la qualitat dels equipaments.

Una vegada acabada la temporada, la Coordinadora d'Entitats Esportives i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han fet un balanç de la campanya 2012-13. El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Joan Salabert, creu que s'han d'estudiar alternatives per solucionar els problemes de les instal·lacions amb poca inversió.

Joan Salabert

Hem de buscar recursos que amb poca inversió solucionin problemes a un nombre alt d'esportistes.


Salabert també ha fet balanç de la temporada esportiva destacant que s'estan recollint els fruits de la feina ben feta dels clubs santcugatencs.

Joan Salabert

Estem recollint els fruits de feines molt ben fetes de diferents clubs i amb bones classificacions. Tenim una ciutat molt sana esportivament.


Conesa també ha deixat ben clar que de cara a la nova temporada no es construiran noves instal·lacions i sí que es milloraran algunes com el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix o el sostre del pav-1 de la Rambla del Celler previst per aquest estiu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.