Compte enrere per a l'inici del repte personal d'Àlex López per la seguretat vial


  • Comparteix:

Àlex López iniciarà el seu repte el darrer dissabte de juliol / Font: Facebook.com/diariosbici

Àlex López iniciarà el seu repte el darrer dissabte de juliol / Font: Facebook.com/diariosbici

L'esportista santcugatenc Àlex López fa els darrers preparatius per iniciar l'últim dissabte de juliol el repte personal en favor de la campanya de seguretat '1'5 metres', distància que s'ha de mantenir entre vehicles i ciclistes. Aquest divendres es veurà amb l'alcaldessa Mercè Conesa, abans de la travessa de 1.600 quilòmetres, i dissabte oferirà una xerrada a la Unió Cliclista de Sant Cugat.

Deu dies abans d'afrontar els 1.600 quilòmetres de ruta que passaran per Catalunya, França i Andorra, Àlex López té dues cites pendents abans de marxar. El ciclista visitarà aquest divendres l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, per explicar en primera persona en què consisteix el repte. I aquest dissabte López farà una xerrada a la Unió Ciclista de Sant Cugat que dividirà en dues parts. El corredor explica en què consistiran les dues trobades.

Àlex López

Primer hi haurà la rebuda i després explicaré a l'alcaldessa què faré. A la Unió Ciclista parlaré de la campanya i després del repte.


Abans de prendre la sortida, López sap que comptarà amb la companyia de més de cinc associacions de ciclistes que l'acompanyaran durant diversos trams del recorregut. També de la Unió Ciclista Sant Cugat, que dóna suport al repte i l'acompanyarà durant els primers quilòmetres.

La iniciativa compta amb el suport de Cugat.cat com a mitjà oficial, de l'Ajuntament i de la Unió Ciclista de Sant Cugat. Les evolucions del repte es podran seguir a través de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.