Junior, UESC i Qbasket comencen aquest dilluns la pretemporada


  • Comparteix:

Lluís Curto, un dels jugadors que segueixen a la UESC

Lluís Curto, un dels jugadors que segueixen a la UESC

El Junior de futbol i els primers equips masculins dels clubs bàsquet de la ciutat, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat, engeguen motors aquest dilluns amb l'inici dels entrenaments de pretemporada. Els tres equips tenen entrenadors nous per al curs 2013-14 i, en alguns casos, com el de la UESC, disputaran un amistós ben aviat. De fet, els vermell-i-negres rebran aquest mateix dimarts el Saint Anselm College, un equip universitari americà.

Al Junior, Paco Carballo. A la UESC, Marc Guillem. I al Qbasket Sant Cugat, Jordi Bargalló. Tres homes amb dilatada experiència a les banquetes, de trajectòria diferent però units per una mateixa situació. La de posar-se al capdavant d'un equip que l'any passat no dirigien i que, això sí, tenen objectius ben diferenciats. Un altre factor en comú és que són dels més matiners a començar la pretemporada.

Paco Carballo iniciarà un curs en què ja ha assegurat que el seu equip, el Junior, pot ser protagonista al grup 3 de Segona Catalana. Reforçat amb Gerard Vallès del Mollet i Eric Marocco del Sant Cugat Esport, Carballo ha completat una plantilla jove amb l'ajuda de juvenils. Un equip que manté les seves peces clau i que, tal com assegura el tènic, pot fer un bon paper si treballa.

Paco Carballo

Mantenim el bloc i si no tenim lesions, crec que podem tenir protagonisme a la competició.


El conjunt blau-i-negre disputarà el primer amistós contra la Gramanet B, de Segona Catalana, aquest diumenge.

El cas de la UESC és ben diferent. L'equip ha canviat, i molt, de cara. Cinc jugadors han renovat respecte la passada temporada, però cinc més, juntament amb el seu cos tècnic, encapçalat per David Lizano, han marxat. Marc Guillem vol conduir una renovada Unió Esportiva Sant Cugat a millorar els bons resultats que en les dues últimes temporades ha assolit Lizano, les millors de la història del club a la categoria. Guillem tindrà el temps just per valorar els seus jugadors abans del primer amistós, que arriba aquest dimarts contra un equip de la NCAA Division II, la segona categoria del bàsquet universitari americà, el Saint Anselm.

El Qbasket, de la seva banda, ha fet un canvi radical en l'ideari del primer equip. Només un jugador, Marc Gené, arribarà aquest dilluns al primer entrenament de pretemporada com a membre de la plantilla de l'any passat. Jordi Bargalló ha decidit comptar amb vuit jugadors del sub 21 de l'any passat, que va ser finalista en el Campionat de Catalunya Preferent, i l'únic jugador provinent de fora ha estat Raül Sánchez, base que la passada temporada jugava a l'Europa. Els santcugatencs disputaran la categoria de Tercera Catalana, per primera vegada, sota el nom de Qbasket Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.