Josep Antón ha col·locat els seus tres cops entre els cinc finalistes


  • Comparteix:

Josep Antón, executant el seu cop / Font: Ittf.com

Josep Antón, executant el seu cop / Font: Ittf.com

El palista santcugatenc Josep Antón afronta la recta final del STIGA 2013 Trick Shot Showdown amb opcions de triomf després de col·locar els seus tres cops entre els cinc finalistes. La competició tanca el seu termini de votacions aquesta mitjanit, una votació que es pot fer a través d'una pàgina de Facebook que ha habilitat Antón per la votació, www.facebook.com/votajosep, i de la Federació Internacional de Tennis Taula. Aquest dimarts un jurat decidirà quin cop és el més espectacular del món.

De moment és l'americà d'origen xinès Adam Hugh qui lidera la classificació amb 811 'm'agrades' al Facebook, el sistema a través del qual la Federació Internacional està mesurant l'èxit dels cops. Josep Antón és segon amb 602 'm'agrades', tot i que no és només aquest el cop que ha arribat a la final. El santcugatenc n'ha col·locat dos més que, malgrat ser dels cinc millors, no han tingut tanta transcendència com el situat en segona posició. Josep Antón creu que el seu cop té més dificultat que el rival i recorda com est pot votar.

Josep Anton

Jo em decantaria pel meu cop, és d'una dificultat molt elevada. Hem habilitat una pàgina a Facebook: Vota Josep Antón.



Tot plegat per veure quin cop té més impacte i el jurat del concurs pugui decidir demà quin serà el que és proclamat com el més espectacular del món. El premi, un viatge per a dues persones amb les despeses pagades a Dubai, on es disputarà les Grans Finals del ITTF World Tour.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.