Sant Cugat també serà solidària amb La Marató de TV3 a través de l'esport


  • Comparteix:

La cursa d'orientació es farà al Parc de la Pollancreda

La cursa d'orientació es farà al Parc de la Pollancreda

Sant Cugat també se suma als actes de La Marató de TV3, dedicada enguany a les malaties neurodegeneratives, amb propostes esportives. El diumenge 15 de desembre al matí està prevista una sessió de zumba a la plaça de la Vila i dues curses, una d'orientació i una altre per córrer, al Parc de la Pollancreda. L'objectiu d'aquestes activitats és recaptar fons per contribuir a la lluita contra malaties com l'alzeheimer, el parkinson i l'esclerosi múltiple entre altres.

L'activitat de zumba anirà a càrrec de l'Eurofitness Sant Cugat, que a més proposarà altres activitats amb motiu de la celebració del seu desè aniversari la setmana del 16 al 22 de desembre. Francesc Arranz, director del fitness municipal, explica que l'activitat central serà la masterclass de zumba.

Francesc Arranz

Farem activitats a la piscina i un tastet d'activitats dirigides a la plaça de la Vila on el Zumba serà central. Posarem un preu simbòlic a la masterclass per fer un donatiu a La Marató de TV3.


El mateix diumenge al matí, al Parc de la Pollancreda, tindrà lloc una cursa d'orientació, organitzada per Senglar Orientació i la 1a Cursa Solidaritat Sant Cugat, no competitiva, a càrrec d'Actívica. Aquesta activitat es podrà fer de forma individual o en parella, sempre combinant un nen i un adult. La inscripció dels adults serà de 10 euros i cinc la dels nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.