El pressupost ordinari d'Esports es manté, però es redueixen les inversions


  • Comparteix:

Moment del Consell Sectorial d'Esports / Font: LocalPress

Moment del Consell Sectorial d'Esports / Font: LocalPress

El pressupost ordinari d'Esports es manté al voltant d'1,2 milions d'euros per al 2014, malgrat que les inversions baixen més d'un 30% segons s'ha fet públic al Consell Sectorial d'Esports d'aquest dilluns. El Consell també ha informat que el pav 3 de la Rambla del Celler apostarà per la seguretat amb un torn d'entrada i càmeres de videovigilància.

El darrer Consell Sectorial d'Esports de l'any ha servit per explicar el pressupost d'Esports per a l'any vinent. El pressupost ordinari es manté respecte al 2013 en 1,2 milions d'euros. Les partides que s'incrementen són les subvencions a entitats esportives que passen dels 93.000 als 96.000 euros. Per contra les inversions pateixen una forta davallada en gairebé un 30%, dels 514.000 als 350.000 euros. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca l'equilibri pressupostari de cara al 2014.

Xavier Tizón

L'esport és molt important a Sant Cugat i sempre busquem un equilibri econòmic en el pressupost.


En el capítol d'instal·lacions, les ZEM Jaume Tubau, Can Magí i Guinardera s'obriran a concurs properament. El canvi més destacat és la recuperació de la gestió del Pav 3 per part de l'Ajuntament i les noves mesures per augmentar la seguretat de l'equipament amb un torn d'entrada i càmeres de videovigilància. Un projecte que estrà en fase final i que veurà la llum l'any vinent. Tizón creu que cal assegurar que les entitats puguin fer esport amb tranquil·litat.

Xavier Tizón

El resum d'aquesta inversió és millorar la seguretat del Pav 3.



Tizón també ha anunciat en el Consell que han rebaixat el preu de lloguer per aquelles entitats que utilitzen les instal·lacions municipals per organitzar campus en períodes vacacionals. El membre del PP Alfredo Bergua, el regidor del PSC Pere Soler, i el portaveu de la CUP, Guim Pros, han assistit a l'acte juntament amb 11 clubs esportius.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.