El Club Gimnàstica Sant Cugat es presenta amb un nou equip tècnic


  • Comparteix:

La junta directiva del Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu

La junta directiva del Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu

El nou Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu ha presentat aquest dilluns el projecte de l'entitat amb la principal novetat del nou equip tècnic provinent del Club Muntanyenc Sant Cugat. El president, Alex Garçon, vol convertir aquesta entitat en un referent estatal de la rítmica i l'estètica.

El president del Club Gimnàstica Sant Cugat ha començat explicant que el projecte de l'entitat serà participatiu, democràtic i transparent. Els principals objectius són crear 'Gimnastrades', competició entre escoles, modernitzar les eines de treball de l'equip tècnic a través de filmacions i que en un any es pugui reduir la quota de les gimnastes. L'entitat té a dia d'avui un 85 % de les gimnastes federades que tenia el Muntanyenc i un 60% de les noies que s'entrenen a la Sala Canigó també provinent del Muntanyenc. Amb aquests números el club és viable econòmicament, però faltaria sumar les gimnastes que gestiona l'OMET al voltant d'unes 160.

El nou club vol tenir 180 de les 220 gimnastes que militen al Muntanyenc. Un dels punts forts del Gimnàstica Sant Cugat Esportiu és que des d'aquest dilluns ja tenen nou equip tècnic, les 20 entrenadores del Muntanyenc que han presentat la seva dimissió en bloc. El president, Alex Garçon, destaca que és molt important que les gimnastes puguin seguir amb l'equip tècnic que han tingut durant els últims anys.

Alex Garçon

No volíem que les nenes tinguessin cap canvi amb les seves entrenadores. Aquesta és una part important del projecte.


Garçon també s'ha mostrat crític amb els dirigents del Muntanyenc afirmant que han volgut negociar amb l'entitat per arribar a un acord, però no han rebut cap resposta. Garçon ha promès transparència al capdavant de la nova entitat.

Alex Garçon

Oferim transparència absoluta amb el que fem. Volem convertir Sant Cugat en un referent de la rítmica i l'estètica estatal.


El nou club ja està registrat al Consell Català de l'Esport i les gimnastes competiran amb l'entitat a partir de l'1 de gener. La nova junta directiva de l'entitat presentarà properament el projecte a l'alcaldessa, Mercè Conesa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.