Les regularitzacions a la Seguretat Social tindran solució aquest trimestre


  • Comparteix:

Homs, Tibau i Cardenal van coincidir dijous en l'aniversari del CAR / Font: Localpres

Homs, Tibau i Cardenal van coincidir dijous en l'aniversari del CAR / Font: Localpres

El secretari d'estat per l'Esport, Miguel Cardenal, ha assegurat a Cugat.cat que el tema de les regularitzacions del personal dels clubs i entitats esportives a la Seguretat Social es resoldrà durant el primer trimestre d'aquest any. La moratòria continua vigent fins que la comissió creada al Congrés aquest setembre arribi a un acord. Des de Catalunya s'ha demanat temps i que la mesura no tingui caràcter retroactiu.

El govern espanyol i la Generalitat coincideixen a ressaltar que des de l'estiu la situació s'ha calmat, les inspeccions aleatòries s'han interromput i que en els pròxims mesos hi haurà una solució definitva. Així ho ha avançat el secretari d'estat per l'Esport, Miguel Cardenal, a Cugat.cat.

Miguel Cardenal

El camí està clar. El coneixen els interessats i és un camí que s'ha de finalitzar amb una solució durant aquest trimestre.


Per la seva banda, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha reconegut que es va en 'la bona direcció' per resoldre aquest conflicte.

Ivan Tibau

Sembla que hi haurà una bona solució. Hem demanat temps i que la mesura no tingui caràcter retroactiu.


Alguns clubs de Sant Cugat han optat ja aquesta temporada per incrementar les quotes als seus socis per regularitzar la situació del personal tècnic.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.