El palista Josep Antón guanya l'Estatal a Valladolid en una final molt ajustada


  • Comparteix:

Josep Antón ha guanyat l'Estatal a Valladolid / Font: Josep Antón

Josep Antón ha guanyat l'Estatal a Valladolid / Font: Josep Antón

El palista santcugatenc Josep Antón ha guanyat l'Estatal, segona categoria del tennis taula espanyol, superant a la final el també català Jordi Saguer per 3 a 2. Antón, jugador de la UESC de tennis taula, assoleix el millor resultat de la seva carrera esportiva.

Josep Antón ha inscrit el seu nom al llistat de guanyadors de l'Estatal disputat a Valladolid. Antón no s'esperava guanyar aquest títol i de fet ha tingut molts problemes per entrar a la fase final. Amb el pas de les eliminatòries el santcugatenc ha exhibit el seu millor joc i s'ha plantat a la final on ha superat el jugador del Tramuntana Figueres de Divisió d'Honor, Jordi Saguer. Antón destaca la dificultat de la victòria aconseguida amb remuntada final.

Josep Antón

És el títol més important que mai he guanyat. Estic molt satisfet de la victòria.


El santcugatenc continua la temporada amb la UESC de tennis taula que ocupa la quarta plaça a Primera Nacional. Els santcugatencs estan a tres punts del tercer, posició que dóna dret a jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.