Biciesport Camps manté el seu paper a la ciutat amb una imatge renovada


  • Comparteix:

La nova imatge d'una de les botigues esportives de més tradició a la ciutat

La nova imatge d'una de les botigues esportives de més tradició a la ciutat

La botiga Biciesports Camps seguirà sent un dels referents ciclistes de la ciutat. La botiga havia tancat les seves portes després 30 anys per la mort del seu propietari, Joan Camps, i ara és la seva filla, Lídia Camps, juntament amb el seu marit, Ricard Español, qui prenen el relleu. Tot plegat amb una renovació de la imatge del local però mantenint l'esperit que ha fet de Biciesports Camps un dels focus ciclistes santcugatencs.

Durant més de 30 anys, Biciesports Camps ha estat un dels punts de trobada de la família ciclista santcugatenca. Una botiga tradicional que va tancar les seves portes a l'agost, i que ara torna amb forces renovades i conservant la seva essència.

Amb un nou disseny tant en la marca com en les instal·lacions, i amb el suport de la Unió Ciclista Sant Cugat, una ajuda que agraeix Lídia Camps.

Lídia Camps

El meu pare era gran amic del club, i per això ha vingut tota aquesta gent, per ajudar-nos i donar-nos força.


La botiga ha reobert les seves portes aquest divendres en un acte d'inauguració que ha omplert l'establiment i que ha comptat amb la participació de membres de la Unió Ciclista Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.