33 alumnes prenen part en el 1r Torneig d'Escacs de l'escola Collserola


  • Comparteix:

Els primers classificats, en l'entrega de premis

Els primers classificats, en l'entrega de premis

L'escola Collserola ha tancat aquest divendres la primera edició del Torneig d'Escacs en què hi han participat 33 alumnes. L'acte de cloenda, presidit pel regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha premiat els guanyadors i la resta de participants amb medalles, diplomes i una revista d'escacs. Aquesta iniciativa pilot i gratuïta per als alumnes tindrà continuïtat l'any que ve amb la segona edició.

Els alumnes Marc Bosom, Raúl Ramírez i Roger Pejó han estat els tres primers classificats d'aquest torneig que s'ha disputat a l'escola entre gener i febrer. Una iniciativa pilot que ha obtingut una molt bona resposta per part de l'alumnat en aquesta primera edició i que té garantit l'increment de participants per a la segona.

L'activitat, que s'ha desenvolupat a la biblioteca de l'escola en el temps de migdia, ha comptat amb la col·laboració de l'AMPA, l'empresa Paidós, el Club d'Escacs Sant Cugat, l'Escola d'Escacs Miguel Illescas (EDAMI) i l'Ajuntament.

Uns 150 alumnes de 4t, 5è i 6è han omplert el gimnàs de l'escola en l'acte de cloenda d'aquest divendres que tant organitzadors com col·laboradors han qualificat d'èxit.

A l'acte també han assistit l'inspector d'Ensenyament Fernando Garcia, l'assessora del Centre de Recursos Pedagògics (CRP) Montserrat Grau, i el jugador del Club d'Escacs Sant Cugat Ferran Torres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.