Les semifinals individuals i les finals dobles de la Babolat Cup, aquest dissabte


  • Comparteix:

El cartell del torneig / Font: Rfet.es

El cartell del torneig / Font: Rfet.es

La Babolat Cup 2014, el campionat que reuneix els millors tennistes espanyols de menys de 14 anys i que es disputa al Club Tennis Natació Sant Cugat, coneixerà aquest dissabte els campions en dobles masculí i femení i els finalistes en individual. Les semifinals començaran a dos quarts de deu del matí.

Els títols en dobles se'l disputaran, en masculí i a partir de la una de la tarda, les parelles formades per Gómez-Turegano i Álvarez-López, i en femení i a partir de les dotze, els equips Arias-Molina i Bertchold-Cortez.

En individual hi haurà tres semifinals que es duran a terme a partir de dos quarts de deu. Seran les dues femenines, que enfrontarà Paula Arias contra Lucía Cortés i Carla Girbau contra Carlota Molina, i una de les masculines, Rafael Izquierdo contra Sergio Gómez. L'altra semifinal masculina, que enfrontarà Carlos Sánchez amb Carlos López, serà a partir de les onze del matí.

Els campions de cada categoria, més enllà de proclamar-se com les millors raquetes espanyoles de l'edat, obtindran el bitllet per representar l'Estat espanyol al Campionat d'Europa Infantil de tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.