2 podis pel Jiu-Jitsu santcugatenc

Arts marcials

Publicat el 19/feb/08 per Ramon Salmurri

Georgina Chiappero i Sergi Subirà, del Club Jiu-Jitsu Sant Cugat, han finalitzat en segona i tercera posició respectivament al Campionat de Catalunya de la modalitat. Chiappero, a més, ha estat convocada per disputar l'estatal d'aquest cap de setmana a Madrid.

Grans resultats de l'entitat santcugatenca aquest cap de setmana. D'una banda, per la medalla de bronze aconseguida per Sergi Subirà, en categoria de menys de 62 quilos. Un resultat que ha deixat al tres vegades campió de Catalunya, a les portes de participar al Campionat d'Espanya, on hi van els 2 primers classificats de cada categoria. Qui sí que hi serà present és Georgina Chiappero, que ha sorprès tothom amb una meritoria segona posició en menys de 55 quilos. Un excel·lent resultat, sobretot si tenim en compte que Chiappero fa tan sols un any i mig que practica aquest esport, i que aquesta era la seva primera competició. Aquesta és la valoració que en fa la santcugatenca.

Georgina Chiappero

Estic molt contenta per la segona posició


Però aconseguir una medalla de plata al català significa també ser un dels favorits al Campionat d'Espanya, que aquest cap de setmana tindrà lloc a Madrid. La lluitadora del Club Jiu-Jitsu ho té clar: objectiu podi.

Dimecres Chiappero marxa cap a la capital on, dissabte i diumenge, s'inicia la competició.